Edifici Lleida – Shopping Center Ronda

FOTO INICI APARTAT EDIFICI

Des de sempre, hi he estat vivint. Vaig començar quan encara s’estava construïnt (1974) i  sent el gerent durant molts anys en aquest edifici. Des de la oficina es van dur a terme els enllaços i control de les Emergències durant les riuades de 1982.

Aquest edifici va ser construït a l’any 1974, des de el seu inici jo hi vaig ser i poc a poc, tota la meva família. Han estat uns anys carregats d’experiències i on he pogut conèixer a grans quantitats de famílies, ja que, consta de 163 vivendes que eren de lloguer.

Des de la oficina que hi havia al primer pis de l’escala 5 del carrer Segrià, 30, es portava tot els control i atenció als veïns que vivien a l’Edifici. La part tècnica de la instal·lació del quadre, va dur-se a terme gràcies l’esforç i gran ajuda que vam fer conjunta entre un grup d’amics meus (Nadal, Rafa, Eusebi i Moreno). Jo era el gerent i la meva dona, Ascensió era la secretària/administrativa. A través del quadre de control podíem veure si els ascensors funcionaven correctament, es podia parlar amb les persones que havien quedat tancades a dins dels ascensors per ajudar-les de seguida, anant-les a buscar i activant el servei immediatament, avisava les 24 hores de qualsevol avaria en: ascensors, aigua, electricitat, calefacció (abans central), de comunicació i de seguretat. Des de la meva vivenda del mateix Edifici, també podia detectar i actuar davant de possibles problemes i avaries.

Aquest edifici va aconseguir el “I CONCURSO NACIONAL DE AUTOPROTECCIÓN PRIMER PREMIO PROVINCIAL INMUEBLES EN RENTA, S.A.” al gener de 1986.

 

Entrada carrer Segrià, 30 (Foto Maig 1991)

El meu pare Marcel·lí amb el suport de la meva mare Maria, vàren dur un quiosc de diaris i revistes situat a dins del Shopping Center Ronda (que era el centre comercial que hi havia als baixos de l’Edifici Lleida).

 

El meu pare Marcel•lí, la meva mare Maria, la meva dona Ascensió i el meu primer fill Xavi (al cotxet). Està feta a la cantonada de l’Edifici del carrer Segrià.

El meu tiet Poli i la meva tieta Carme, a l’any 1974 ja van deixar Artesa de Segre per vindre a viure a l’Edifici, on ell va treballar de conserge i ella l’ajudava en diferents activitats. El meu cosí Jordi també hi passava temporades.

Notes

FOTOS FAMILIA


LA MEVA SOGRA ASCENSIÓN ORTIZ AMB EL MEU FILL XAVI PIJUAN AL JUNY DE 1976


L’ASCENSIÓ AMB EL XAVI A LA NOSTRA CASA EDIFICI DE LLEIDA 5-5-3, JULIOL DE 1976


MARCEL·LÍ PIJUAN GRAU I MARIA SIGUAN PEDRA (ELS MEUS PARES)ABRIL 1970


MARIA SIGUAN PEDRA 11-OCT-1966


NAIXEMENT NOEMI PIJUAN_1


TORRE_1 JOAN PERE PIJUAN I NOEMI


VISTA DEL LATERAL-DARRERA DE CAL PERE DE VERNET DE FA MOLTS ANYS


XAVI I NOEMI A LA COMUNIÓ XAVI


XAVI I NOEMI AGOST 1986 ARTESA DE SEGRE


XAVI I NOEMI AL 5-5-2 JULIOL 1983


XAVI I NOEMI AL 5-5-2 PIS IAIOS NADALS 1983


XAVI NAIXEMENT NOEMI 1981


XAVI_KARATE


ANNA JUBETE I NOEMI PIJUAN SETEMBRE 1987


ASCENSIÓ, CARME SIGUAN, XAVI DIA NAIXEMENT NOEMI PIJUAN AGOST 1981_


ASCENSIÓ, JOAN PERE, XAVI DIA NAIXEMENT NOEMI PIJUAN AGOST 1981_


COMUNIÓ XAVI MAIG 1985 AMB NOEMI AL RESTAURANT LA VINYA


EL MEU FILL XAVI AL MARÇ 1981


JOAN PERE, ASCENSIÓ, XAVI I NOEMI AL 5-5-2 NOVEMBRE 1983


LA GRAN SENYORA ANTÒNIA EL DI COMUNIÓ XAVI AMB NOEMI AL RESTAURANT LA VINYA


LA MEVA MARE MARIA SIGUAN PEDRA 1973


EIAJRY~S


F68WWG~R


I4FAMV~T


CAL PERE de Vernet

Dedicatòria especial del tiet Pere Siguan (mossèn) a la seva neboda, la meva mare Maria Siguan i al meu pare Marcel·lí Pijuan i a mi, des de els Estats units, gener de 1952.


CatalàEnglishEsperantoFrançaisGalegoDeutschEspañol