GUÍA COMERCIAL-TURÍSTICA DE LÉRIDA Y PROVINCIA – 1973

Autors: Ernesto Corbella Albiñana i Joan Pere Pijuan Siguan. El Sr. Corbella fou alcalde de Lleida i molt apreciat per mi. Vàrem tindre la gran sort de poder vendre grans quantitats de guies fent lots.

Vam començar amb molta il·lusió però per la meva part, amb molts pocs recursos econòmics. Recordo que quan anava amb el Seat Sis-cents a informar-me a cada poble, per saber tots els detalls, trobava i vivia moltes anècdotes amb la gent de cada un dels llocs. A la mili m’enduia molta de la feina per passar a net, que més tard sortiria publicada.

Vam tindre la gran sort i encert de vendre les guies amb el mètode dels lots. Ens en anàvem a les diferents empreses (majoritàriament eren bancs) i amb un model (força precari, per cert) fet amb trossos de lletres i anuncis empegats (de cada una de les empreses que visitàvem), explicàvem que seria una obra molt interessant i ben feta, que els hi serviria per a que la gent veiés els seus anuncis i altres informacions d’interès. Així que era un triomf que les empreses vulguessin comprar-ho i pagar-ho en grans quantitats abans de veure-ho fet.

Guia-Comercial-Turística de Lérida y Provincia

Descarrega l’arxiu en format PDF (53 MB)

CatalàEnglishEsperantoFrançaisGalegoDeutschEspañol