Boletín Informativo C.O.P.A.G.A.

L’autor va ser  Marcelino Pijuan Grau (el meu pare). Era una publicació mensual que feia  relacionada amb informació avícola molt interessant i útil en aquells moments. Disposava d’un Diploma de l’Escola Belga d’Avicultura, de l’any 1942.

El Marcel•lí amb una companya de feina al despatx de C.O.P.A.G.A.

Quan vam traslladar-nos a Lleida per iniciar una nova etapa, deixant allò que tant volíem al poble de Vernet, el meu pare Marcel·lí, va començar a treballar a C.O.P.A.G.A. gràcies a l’ajuda del tiet Arellano.

Tinc molt records també d’aquesta etapa i de la gent que m’envoltava en aquells moments. Era difícil deixar el poble per vindre a la ciutat, però per sort ens hi vam poder adaptar de seguida.

Gràcies a la feina a C.O.P.A.G.A., el meu pare Marcel·lí va tindre la oportunitat de desenvolupar les seves experiències i coneixements en la publicació mensual anomenada “C.O.P.A.G.A. LERIDA BOLETIN DE INFORMACION COOPERATIVA PROVINCIAL AVICOLA GANADERA ”, on es tractaven tots els temes i notícies sobre la avicultura i altres relacionats amb el món de l’agricultura.

En aquesta publicació, apareixien molts anuncis amb imatges i dibuixos, recomanacions, notícies, definicions, … etc. En aquell moment era molt interessant i útil per tota la gent.

Galeria

CatalàEnglishEsperantoFrançaisGalegoDeutschEspañol